Sorry for not blogging.

Förlåt för dåligt bloggat,men har tyvärr inte haft tid!
Tack för er alla som endå följer bloggen! <3
förra veckan tror jag så hade min skola Öppethus, (sångdelen) Då sjöng jag solo,det gick jätte bra !
Vi har ju en liten dans på mitt solo , och på ett dans "move" så skulle vi typ hoppa bakåt,och då gör jag värsta antilop hoppet och hoppar rättimot/på ella och linn hahahahaha.Beesstt daayy eväärärrrrr.Eftersom vi slutade då 19.00 så fick vi, L Y X.Så jag har hann göra väldigt mycket som att skriva inlägg,som jag inte kan göra direkt på morgonen!Hoppas ni har en bra dag!Kyssar <3.
Perfection
Världens finaste av allt och alla på denna jord <3.
I will always love YOU.
 

Angelina Jolie

Hejhej idag så är det lördag,vart taggad hela veckan eftersom vi skulle ha cup idag men jag kände mitt på natten att jag mådde så himla illa&ont i halsenjag vill vara med meN det ABSOULUT värsta man kan göra är att spela fotboll med ont i halsen.Bättre att friskna till så att man blir HELT frisk istället för att må sådär som mit. Läge nu blivit.Jag har haft sjukt tråkigt så jag ritade typ FÖRSTA gången LOLZ.Jag försökte rita av Angelina Jolie...och det gick väl....sådär resultat:ok ja hitta nt den men här får ni en asgammal bild på miiig

Bara för att jag är kung.

Tja!Förlåt för att jag inte bloggat på länge men aja.Snart drar jag till le school.Har S J U K T mycket läxor ni anar verkligen inte.Så jag måste verkligen göra dem nu i "sista" stund,så duktig,smart va?:).<3
Nej men måste verkligen göra my homework nu så bajbaj!<3Om ni tycker jag bloggar för lite så följ mig på Instagram istället updaterar där 24 /7! jag heter mimmisimbia !
Ska fixa detta imorgon!Wish me good luck lol .
 
 

COVER.

Hejhej,ett stort förlåt för dåligt bloggande,men har haft så mycket skola,och fotboll nu så det har inte gott.Som ett förlåt så har jag gjort en cover på den fina låten Greatest love of all av Whitney Houston.Länge sedan jag körde den så är lite ringrostig men,hoppas ni tycker om den iallafall!
/Mimmi
 

NATALIE,

EN DAG I SKOLAN SÅ GICK JAG FRAM TILL NATALIE FÖR ATT JAG SÅG ATT HON HADE TUGGUMMI OCH DÅ SA HON DU FÅR ETT OMDU SKRIVER OM MIG PÅ DINBLOGG AND HERE WE ARE NOOOW.
Natalie är en sjuukt söt tjej,som kan få vilken kille hon än vill,hon betyder väldigt mycket för mig!Hon har en naturlig skönhet som många i denna värld inte har,så hon är väldigt speciell:).Hon är grymt duktig på att sjunga,och spela handboll.Hon har själv en blogg som hon delar med min klasskompis linn bloggen tryck HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR. Kan skriva en hel bibel om Natalie och det skulle ändå inte fått fram mitt budskap!
Duebäst helt enkelt natalie;) . <3
Här kommer en bild påden fina sköööönheten ;)) <3
/MIMMi
 
 
 
 



RSS 2.0