Hola

Tjäna!!
Hanna här. Jag är Mimmis konstigaste kompis om ni inte visste det. Jag är tex usel på att ljuga fast det har ju inget med konstighet att göra, lol.

Mimmi, Stina, Lina och jag är i en idrottshall och är sociala med telefonerna. Mimmi säger lol hela tiden. Jag säger/skriver aldrig lol egentligen, lol. Haha flum! Är skit trött, för jag spelade fotboll igår till kl.00.00. Med Mimmi alltså.

Ha det bra kexchoklad!


Älskar er!

Hej underbara!!Idag hade jag cup med mitt underbara lag.Vi mötte först vasalunds utvecklingslag där det blev 0-0.Sedan så körde vi mot Aik,och vi vann med 2-1,woop woop!Sedan 3:e matchen mötte vi Hammarby där vi vann med 1-0.Vi kom vidare till A-Slutspel,och vi kom 1:a i våran grupp,så jädrans stolt över er!Vi äger även om vi skulle ligga under så kämpar vi på och har kul loveyou!;););)Ska dra mig mot sängen,sista matchen var ju 12.00 goodnight everyone! <3
/Mimmi
Här e vi nacka mästare 2011,memories <3 .

GOD JUL

Hej alla underbara människor.Ville bara säga God Jul. Jag e sååå glad för alla fina julklappar jag har fått.Jag fick en IPhone 4,så förvänta ett jäkligt många inlägg nu tjejjoor . Visar nästa inlägg vad jag fick ha en brA julafton heiiidåå


Dec. 24, 2012


Tävling : IPHONE 5.

 
Tjabba giirrls and booyyyyys.Det finns en sida på Facebook som heter  : Jag vill vinna en IPHONE 5 .
Varje vecka utser dem en vinnare som kammar hem en snygg iphone 5, svart eller vit,det bestämmer ni!
(haha det rimmade) för att vara med i denna G R Y M M A  tävling så går ni in på facebook.Söker på sidan jag vill vinna en iphone 5,ni gillar deras sida,sedan gillar ni deras inlägg där det står om tävlingen om vad man måste göra osv!
 
För att vara lite mer tydlig så måste man :
Gilla deras sida. (Jag vill vinna en Iphone 5.)
Gilla deras logginlägg/BILD .
Dela logginlägget.
Gilla sidan :  http://w...ww.facebook.com/pages/We-survived-211212/551871888174943
Kommentera villken färg du vill ha.
Du får välja emellan svart&vit.
Vinnaren dras på Julafton ( 24:e december)
Den snygga mössan medföljer!
Lycka till!
Btw fortsätt fråga på min frågestund som ni underbara läsare frågat hittils massvis!
/MIMMI
 

Frågestund.

Ciao bellas mi amigoooozzzar!
Som rubriken löd,dags för frågestund,
dem som frågar får länk på min blogg!!
Promise!
/Mimmi

What doesnt kill you makes you stronger.

Hej!Har inte så mycket att berätta idag.För ungefär 2 dagar sedan så,fick jag mina terminsbetyg,jag e nöjd,inge F här!Men nästa termin så vill jag verkligen ha HÖGA betyg,så ska verkligen jobba håårttt.Det högsta jag fick om man räknar i genomsnitt så var det B,som jag fick på musiken,jag fick C på idrott,jag e icke nöjd..
Whateva,ska fan visa nästa termin..
lol typ 10 bast,jises villken sommar.Om ni undrar så är det min tvillingsyrra till vänster,och jag är den som stirrar som en hyyeenavoff.
Harebrasåhörsvipeaceout.

COVER


SILVER.

Tja!Igår så var jag på cup.Var sjukt trött eftersom vi hade ju haft skola innan,det var ju fredag..Men iaf.Första matchen mötte vi Älta.Då vann vi med 2-0.Jag gjorde alla 2 målen:).
Den andra matchen mötte vi tyresö2,då vann vi med 2-1,jag gjorde alla målen där också:).
Den tredje matchen som var DIREKT efter,så mötte vi tyresö1,då förlora vi med 1-0.
Vi kom 2:a i gruppspelet så vi kom då alltså vidare till kvartsfinal,då vi mötte Enskede2.Då blev det 1-1,chillan gjorde då målet.Det blev nu straffar,chillan var den som skulle göra straffen och hon gjorde mål!!Sedan var det dags för dem , och när enskede sköt,så tog mickan bollen!!Så vi kom vidare till Semin där vi mötte Tyresö som vi hade förlorat med 1-0,så vi ville ju ha revansch!Först gjorde dem 1-0,då så gjorde Mimmi G  mål mitt i krysset på en frispark,då blev det 1-1,sedan gjorde vi 2-1,då var det Chillan.Sedan direkt efter blev det 2-2, sedan två minuter kvar så gör lina (tvillingsyrran) mål!!Så vi vann med 3-2 ,nu är vi i finalen,där vi mötte vasalunds utvecklingslag,dem var väldigt tekniska osv.Deras back var 98 och var med i damlagets utvecklingslag!Vi förlorade med 2-1 , så jag är grymt nöjd!Tänk mot utvecklingslaget !! :). I vårat lag så gjorde lina ett mål:).Vi äger tjejor!Var så himla trött efter det,Finalen slutade 12-00 på natten :O:O
Haha,iaf vi e bäääzzzzt!:).
/Mimmi
Just because im just that handsome.

Cup.

Tja ska börja fixa mig!Idag har jag haft repetion till Julkonserten på söndag med min klass!Är dvs också sjukt trött från igååår!Men jag hinner inte gå och vila mig till dess,ska på fotbollscup,får se när jag kommer hem,beror på hur det går för oss på gruppspelet!Men om vi kommer vidare så är final matcherna 22.14 o.s.v!!Men det är väl bara att bita ihop,älskaaaa fotboll!
Vi får se ifall vi hörs senare,har nu iaf en anledning!
Tjao,
hahahaha titta min blick,från i somras!
Hahaha bjuuuuuuder:).
saknar,men jag vet iaf att sommaren 2013 kommer vara asöm;).
harebra!

Lucia.

 
Tja!Idag har jag haft Luciakonsert med min underbara sångklass!:).
Vi hade sammanlagt 6 konserter.P.g.a att vi hållde i ljus,så fick jag nästan inget syre,liksom ljusen tar ju ifrån det från oss...så var jag nära på att svimma hela tiden 24/7 lool!
Här kommer en underbar bild på mig och mina snygga vänner,beredda för den första lucia konserten!!:).
 
Hoppas ni haft en bra lucia,tjao!
/Mimi

Samhälle.

Hej alla unicorns!En snabbtänkt liten fråga: Vad tycker ni om dagens samhälle? T.ex om all dess smink folk bär som skydd mot sitt naturliga jag,mobbing,utseende&insidan.T.ex om det jag skrev om ni går ner lite så ser ni det där det e rätt så långt inlägg!Vill få reda på era åsikter,hade tänkt fixa ihop en video maybe?vill bara liksom få en liten bättre/closer look om vad som igentligen är med detta samhälle!
/Mimmi
Drar mig om 5 min till sängen,it is a relationship only me and my bed can relate to , not even my pillow doesnt understand our relationship...as i said it is complicated. XD

TJA.

Hej ville bara ta upp en liten sak,precis samma som jag tog upp på fb,
.Av det jag sett i denna värld så ser jag bara människor som försöker vara coola,några dem inte är,bara för att någon man tycker är cool gör någonting skitdumt så gör man samma sak själv,och svansar efter den personen som en hund bokstavligt talat.Varför kan man inte bara vara sig själv,och sluta skämmas?Genom att försöka leka&vara någon man inte är förlorar man bara på själv i slutändan.De person...
erna får så jävla mycket populäritet,men enligt mig en jävligt låg statuts,de vill ha uppmärksamhet,men tyvärr får bara på ett dåligt sätt.Bara för att den kaxiga tjejen bär det ska man bära det också.Vart når gränsen gott folk ? Hitta din egna stil,serriöst känns lite som marionettdockor här..Jag tål ärligt talat inte människor som har så dåligt självförtroende att man måste sänka sig till en sådan låg nivå att man ska försöka vara någon annan.När jag tänker på 2012 så tänker jag på en värld som bara dömmer utsidan,som inte ens ger insidan en chans,jag ser en värld där ingen vågar vara sig själv för att den är rädd att få dålig respons.Världen är inte perfekt,men jag tycker bara att man inte ska leta efter någon identitet!Man ska inte tro att den man är inte bra nog.Det är så töntigt att sminka sig så mycket att man verkligen ser ut som en clown.Puder,mascara,rouge,allting!Var dig själv!!Du behöver inte smink,och om nu dina vänner nu inte tycker om dig för ditt verkliga jag,så tycker jag ärligt talat att man inte ska hänga runt sånt folk,nu blev det lite långt men jag ville bara få det sagt : Sluta svansa efter människor som en hund som inte är värda ett skit och kolla runt omkring,villka som faktist i din närväro är äkta..Var dig själv alla andra är somsagt redan upptagna!!!

Sankta Lucia.

Hej!Imorgon så har jag lucia repetion på fritidsgården,vi börjar typ 7 skitjobbigt!Jaja,har iaf en fråga som jag undrar om :
Vart någonstans ska ni fira nyår?
/mimmi
 
 
 Min,camillas och sandras snygga snögubbe,vi blev inspererade av mimmi&mussepigg.vi hade inte morötter och det så då tog vi godis och det funka lika bra de!
Ögonen var gjorda av ;Lakritsklubbor
Näsan var gjord av: ChokladKola
 Munnen var gjorda  av: jag vet vad det är men kommer inte ihåg!Det är iaf små godisar formade som små rektanglar och ser ut som tabletter,om någon vet skriv på kommentarer haha!
/mimmi

Jag har tråkigt.

tio frågor om dig själv ditt namn?

  när fyller du år? 13 maj!

-  vad har du på dig just nu?Strumpbyxor,och en svart klänning och håret uppsatt i en bulle,som är lite förstörd nu haha..!

 -  vilken årstid är bäst? Sommarn!

  - vad tycker du mest om hos dig själv? Jag vet inte?You know im perfect haha,men vetinte?:).

-  vad är du bra på? Jag tycker jag är bra på fotboll,och att sjunga o.s.v.. :).

- vem älskar du mest på denna jord? -Mig själv och min familj!

-sover du hellre själv än tillsammans med någon? -Själv?

 

 

5 frågor om dina vänner vem vet allt om dig? Typ Elin?:).

 vem är roligast av dina vänner? Ella&Bella hahaha..

  vem är snyggast av dina vänner? Alla är snygga såvetinte.

 vem är den du helst har filmkväll med? Jag vet ej.

 du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? Vill&och tänker aldrig göra det,never så ingen ;)).

Nu fick ni lite mera fakta om mig dårå..sees! <3 / MIMMI


GRYM DAG

Hej!Har kommit från mitt uppträdande nu,och jag grymt nöjd;).
Kanske visar upp ett videoklipp från när jag sjöng på göta idag!
Hade trots allt iaf en grym dag med dem bästa tjejorna : louise,hanna,malin och tilda!Vi e bäääst<3
Här kommer ett videoklipp från när jag sjunger Get here som jag gjorde idag på morgonen,inte den bästa kvaliteen,jag hade då också en liten harklig sångröst,men ibland får man bjuda på sig litevettu!
http://www.videofy.me/v/702627 
here is the link! <3

Time.

 
Tja!Ska snart åka till göta,vi hörs väl efter det antar jag?:).
Måste träna på min låt nu också,ska ju uppträda där!
Ha det bra så hörs vi väl så småningom?:).
 
Visar er en bild som togs när jag var med stephanie och camilla i fredags;).
Stephanie till vänster,Camilla i mitten och jag längst ut till höger.Snön räkte ända till knäna och på vissa ställen till midjan!omajgadd.
Hejdå ha det så bra ska ta en liten snabb breakfast nu tjao!
/MIMMI

Jultomte.

Hej!Äter just nu jultomte-choklad.Den är asbigg!Orkar nog inte äta upp den..
Btw ni såg väl emmmaasss inlägg?tack för headern är jätte nöjd!Juste .. förlåt för dåligt bloggat,men jag sov över hos stephanie från i går till idag!Vi hade xfactor kväll då.innan det så i lördags förra lördagen menar jag då , sov jag över hos camilla,med stephanie,till söndag,sedan blev det ju värsta ovädret så mamma kunde inte hämta mig så jag fick sova där i då alltså 2 nätter!Ska förbereda mig inför imorgon , taggadd ;)
vi hörs?:) .
kram

GÄSTBLOGGNING

Hej alla mimmis söta läsare! 
 

Jag tänkte sno mimmis blogg här :) haha nejvars, tänkte bara gästblogga lite! Jag fixade nyss Mimmis design oså! 
Vad tycker ni? :) själv är jag nöjd! Jag vet inte om Mimmi har många läsare men jag tror det om jag minns rätt, och då är ju dethär as fett :D Haha, iallafall heter jag Emma,13 år och bor utanför Linköping, äkta östgöte! hahah.
 
Jag och Mimmi + hennes tvillingsyster träffades på en fotbollsskola för några år sedan här där jag bor, vi hade jätte kul och vi pratar fortfarande ibland oså! :) Världens sötaste tvillingar!! Om ni har tid och lust får ni gärna kolla in min egna blogg :D
Jag har världens mupp namn men jajaja, www.emmmaofsweden.blogg.se  jag är dessutom belieber om det ger er nånting vet jag inte men haha jaja,...ska se justin om circa 100 dagar! :) jaja, ha en fin kväll människor! Puss.
 
 
 
 
 

läkärål

Tja!Sitter och tjäkar på en läkerol,och bara hare chill,idag har det varit en fantastisk dag med min underbara klass!
Det brukar ju vara bra annars också,men idag hade jag ätit ordentligt så inga ledsna miner här NEJ!:).:):).Ímorgon är det idrott så jävla taggad,förlåt att jag svär:(. Men japp..imorgon så kör vi gubbar och brudaar!!woop woop :.:D
Ska kolla lite på no:on där ska klargöra några söker osv!
/mimmi
mina pöjjkkkääärr.



RSS 2.0