B Ä S T A S T E M O T T O T P Å D E N N A P L A N E T S Å K A L L A D T E L L U S !

Roses are red
Violets are blue,Faces like yours belong to the zoo,
oh dont be mad i`ll be there to , not in the cage ..but laughing at YOU!
 
Hipp Hurraa för här kommer b....och så kan ni nog resten lol <3

omg

Tjo bloggen!Visste ni att på xfactor - så åkte ju underbara Manda ut . .. det var så att Xfactor hade räknat ut all poäng FEL.Så nu är Manda tillbaks.Hey Mary får också stanna eftersom dem blev ju så glada för att de TRODDE de fick stanna osv..Men jag visste redan att när Manda hade åkt ut att det var någonting som inte stog rätt..liksom hur kan manda åka ut mot dem? NO OFFENCE.. <3.Aja vilka tycker ni ska åka ut nästa gång?
Jag tycker Hey Mary,Eller Alexander,visst dem är duktiga annars skulle dem inte kommit såhär långt,men .. sveriges största artist/er .. idontknow.
Harebrasåhörsvi ska till min sånglärare snart så det bli ungefär vid 3-4 tiden det bliir ett nytt inlägg .
pussochkram
bjuder på en bild på mig pööss <3
/mimmi

godnatt

heeelp , såg nyss att klockan snart är halv så ska väl krypa , jaaa då menar jag verkligen kryyyyypaaa mot sägen.
Jag kom hem från frysen för några h sedan . spelade ju in låten i studion det gick jätte bra,så det jag spelade in nu är mer som en slask så kör vi lite mera sedan:).Fattade äntligen lite av min ma-läxa, nu behöver jag inte känna mig som en efterbliven hyena .
harebra so looooong lol / mimmi
btw folk har hängt upp sig för att få en boyfriend.Chilla med livet lite mer va ?
varför,alla killar är skitfula jaaow , haha . Nejmen honestly varför en pojkvän?ni får tycka vad ni vill men tycker bara det är töntigttt , tänker leva ensam hela livet hahaha <3

Tekniska Museet

Hej alla ungdomar , eller ska jag säga ungdom ? bara en som läser min blogg liksom haha.
Idag var jag på Tekniska Museet med min klass:).Det var skitråkigt lol.Förutom att det finns en gruva inne på tekniska ,vi fick inte vara där för min fröken LENA ,men när hon inte såg så sprang alla in dit , sedan kom hon ner dit och då springer jag,josefine,ellen,elin,stephanie,och emma d som tokar från gruvan springer så jävla snabbt så jag undrar ifall jag bytit liv med Usain Bolt ? Haha . Lena hitta inte oss eftersom vi är så smarta så jag fick ingeeeeeen skäll.Just Like A bOSS:)
ska dra till frysen snart så hörs vi afterwards :):
/ mimmi

FRÅGESTUND

FRÅGESTUND SVARAR MED VIDEOINLÄGG HUGS AND KISSEEEES

lol

 
1 besökare om dagen , rekord , känner mig så jävla lycklig lol .
kollar på x-factor go awa!:)
Vilka hejar ni på ? pallar inte skriva värsta inlägget dittochdatt , men jag har iaf tagit sprutan mot röda hund och allt det nu var .. det var igår .. tror jag ? anyway, glömde bort att jag tagit sprutan , kände mig skit hängig , men jag gick till fotbollsträningar sedan när det blev lite knuffiiissar så efteråt kom jag på .. skiiit efter svär.
harebra så ses vi mina nördelinördaarr.
omg jag till vänster tvillingsyrran till högeR:) skitsmåå btw det är drf vi ser ut som jävla miffon hahaha er ut som en kille.. men jag bjudeli-dudeli-ddddaaddeli--dooo-iii bjuder på den bilden,
/mimmi
 

trash

Tja!Snart är konserten , jag har inget solo villket är lite tråkigt men endå skönt brukar vara stresad annars , men vill endå ha ett det är så himla roligt adrenalinkicken och allt!Ska kolla vad för kläder jag ska ha imorgon , brukar ta ungefär 2h för mig så dags att hurry up måste gå och läggish sedan tråkiga skolaan..shiiiett har inte ens tänkt på konsert kläderna måste tagga , hejdå btw någon som hänkar och följer med och köper uggs någon??
harebraaaaa / mimmi

VIDEOFYME

Hej bloggen!Har varit en vanlig,stressad jobbig skoldag idag! Imorgon ska jag ha prov på engelskan ... joooobbbigt:).. varför gjorde jag en glad smilis där ? lol haha.Ska ta hand om min huuud nuu och bara chillout.Kolla gärna på mitt videofy konto där jag lagt ut ett nytt videoklipp ,där jag sjunger Chris Medinas vackra låt tillägnad till hans starka fru What are Words :). Kolla gärna lägger ut ett klipp sedan :).Nu ska jag tjata på mamma att ge mig pengar till konserten som skulle vara inlämnad idag i skolan..idag släppte ju också 1D biljetterna ut fick tyvärr inte tag på några....men det är bara suck it up och får hoppas att de kommer tillbaks så småningom , puss och heeej .
Haha sööööta grabboor <3

collage

Tja!Tipsa om min blogg? ni som gjort det får en fet länk på min blooggg.
just so you guys know.Idag har jag inte gjort något specccciaaaaalll . Jag har arbetat lite på mitt bild collage , som vi ska få betyg på :0.Jag hann bli klar and im really prroooud yes box.Har också spelat lite Fifa 12.Jag vill såååååhääääär gärna skaffa fifa 13 ONLINE också så jag kan möta folk ;) .. ni vet real people och inte himla radistyrda lol . Ska äta pankakes nu och sedan blire säng för mig .. tror ni ja hihi:).
have a great night puusss.
ugglor är så fula att de blir sötaa .

tidsinställt inlägg who knoows??

tjoo, imorgon är det skola,sedan måste jag dra till doooooooooktorn nananana batmaan.
Efter det tbx till skolan sedan hänka med linn,feliz,camilla,elin,linn,ella och fixa oss inför discoooooooooooot.
Klockan är 10 om en kvart kommer inte palla att gå och lägga mig,kmr nog inte palla att gå upp imorgon ens..lol.
men vi syns så hörs vi imorgon kanske med ett godmorgon-solstrålar inlägg ;).
d
To damn true.

fun

Hejhej!Idag har jag vart i skolan skit roligt , jag gick på bussen med linn,ella,camilla,feliz,stephanie,josefine,natalie aa .. väldigt många ser ni?haha aja hade skitroligt , skämde nog ut mig totalt lollipop.
Det är iallafall en jätte sötfintej som heter Aisha som ska fixa en header till mig,jag vill ha tre bilder och här kommer dem!!:)
 
den sista bilden haha är konstig men ibland får man bjuda på sig själv lol .
 
 
 
 
 
SÅDÄRA! TJAOO <3 / MIMMI



RSS 2.0